Khamis, 12 September 2013

training Public mutual at SStwo mall

HAri ni saja nak letak picture masa training kat SStwo mall ss2 mall.
BAgi yang pertama kali pergi training kat sini, manala tau nak cari info mengenainya,..
Saja ambik gamba..snap snap..
Apapun selesa.. saya suka.. suka..
Tapi apapun pun training tempat lain mcm...bangsar ..cheras pun ok.. but kat sstwo mall ni besar.. dan paling best dapat shoping dlm suasana yang tak la sesibuk tempat lain..
Surau pun ok.. kena kongsi la dgn orang luar sekali.. semua ok la...
but mungkin ada berubah skit kott dlm bulan posa ari tu ada renovate dr pihak public bak..so kita tengok la pe bezanya nanti...

jalan masuk ke sstwo mall.. kat kawasan perumahan.. pelik skit.. (bagi aku laa)

pintu depan sstwo mall

ni nampak dari tingkat satu sstwo mall.. public mutual training centre

kat sebelah kedai ikan terbesar nagamas

aku suka tandas bersih cantik



jalan nak pi surai sstwo.. sunyi senyap tersorok skit



jalan masuk...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails