Ahad, 20 Januari 2013

kisah si kembar

balik kampung masa cuti sekolah ari tu... kesempatan jumpa kembar mak sedara aku yg bongsu.. dah besar dah... masa kecil tak pernah jumpa.. tapi aku memang teringin nak jumpa cumanya..tak terjumpa.. first time aku jumpa kembar ni.. aku saja je ambik gambar.. seronok tgk akak dan adik ni.. comel sungguh... sorry la yee aku upload gambar mereka ni.. jeee sbb mereka sungguh istomewa.. yg lain pun jugak..tapi aku nak cita pasal kembar berdua nii jekk...
sebab musinm buah keduanya makan durian..suka..
kalau ambik gambar kakak, akak akan tolak adik ketepi..kalau ambik gambar adik, adik pula akan tolak ketepi..nak gambar sorang je..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails