Khamis, 8 November 2012

satu juta money drop astro

Satu juta money drop astro.... heheheee.. aku ni kan teringin gak nak try..
so kami buat keje gila.. nak try pi test layak ke tak.. tau tak aku punya la cari maklumat sesapa yg pernah pi..tapi memang orang kedekut nak cita betul betul..
Takpe aku tulis siap dgn gambo sekali... boring beratur so..aku snap je la.. sesiapa yg gambonya termasuk dlm blog aku ni.. aku pun tak kenal sgt..(bkn tak kenal sgt..tak kenal langsung) hehehee depan dan belakang.. at least korang dapat la idea..kalu nak pi esok lusa..tahun depan bulan depan..dan sebagainya.
so.. pengalaman nya aku cita la kat sini..agar orang lain yg pi next time dapatlah ilham... sabar itu penting..
so pada pagi itu..sabtu.. pasal money dropp kita orang bergerak ke midvaley kuala lumpur.. hehehehe....
jom zoom gambar

masa ni tau tak... pagi lagi jam lebih kurang pukul 8pagi..berbaris panjang.. start pukul 9 pagi.. tu pun dah duduk dah kat simen... baik duduk..jap lagi kena berdiri...
money drop yang aku pi dgn kawan baik aku sorg cikgu berwibawa..dan aku seorang akauntan yang bertauliah. sebab nak buat keje gila-gila seronok juga,,, ni masih pagi..10 ke 11 pagi mcm tu..happy lagi ko.... berbaris leee. tapi bergerak baru beberapa meter...
ni dah tengah hari... cikgu dah jenguk pee jadi kat depan tu... berbaris pusing bangunan ..boleh tawaf midvaley tuh.. kalau kat luar Kl cam ni gak ke?
Ni la keadaannya... pertembungan du abuilding midvaley tuh.. tenghari dah.. tgk awan panas ooo.. terik matahari... ni sapa ntah berbari sdepan kita org..
Ni du amamat dr putrajaya.. dik kalau nampak gamba ni kat blog boleh hubungi akak... cool je berdua ni.. ha.. tu ada dah pakai payung sbb... ari dah mula ujan rintik rintik..
perut? dah lapa... bekal? dah abis makan..dah pukul satu la.. baru lepas 2 bangunan bergeraknya.. pe la jadi kat depan..?
tu belummasuk geng yg potong barisan dan lain lain.. sabo jeee
pi makan dulu..minta adik ni jaga barisan... tq dik..selamt kita makan.. lepas tu dtg balik...

ni bab paling sedih.. dah dekat dgn pintu ... tetiba dah tutup!!!! dah pukul 3ptg tu.. bayang kan ko berbaris puny ala panjang..tp tak nampak pinu pun..dah di suruh balik.. nasib nasib...
lepas tu nak dtg esok??
nak juga tapi kena tanya suami....? di abagi jawapan tak boleh... berkobar semangat patah cam tu je...
sian kawan..aku ajak dia ..aku keciwakan dia.. maaf ye sara.. sedih je bila call ckp esok suami tak kasi pegi..tak dpt tu takderezeki la katanya,,,,  uwaaa uwaaaa  sedih
pintu temapt uji bakat pun tak nampak.. memang sedih ..rasanya seluk pekasam tak sampai ujung lengan...
tips sesapa nak try next time.. berbaris bukan bermakna anda tersenarai boleh menyertai!!!
lain lain tips.. bawalah payung... bawa makanan dan minuman.. dtg awal.. cek borang yg per dan gambar ke .. apa ke.. kat dalam facebook money drop.. sbb ubah ubah apa yg ia suruh bawa..
sekian saja cacatan aku yg sedih untuk kali ini.. penat berbaris masih terasa.. wakakakakaaa...


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails