Isnin, 12 September 2011

sekolah ku masa darjah satu...


bila camera rosak teklde pe gambar yg tinggal.. godek godek dalam pc ada 2 atau 3 gamab belum upload lagi.. ni cita pasal my ex school dulu..
akahs..aku teman adik aku registerkan anaknya masuk belaja kat sekolah masa kami sekolah kecik kecik dulu..
methodist girls school atau dlm bahasa melayunya.. sekolah rendah kebangsaan perempuan methodist. ni la gambar yg aku ambikk..tak banyak berubah sekolah ni...

kat sini dulu kita orng buat perhimpunan tapi building ni takde lagi.. ni building baru ni... dulu ada building kat belakang building ni jee satu.. ada bilik guru dan library...
ni je building ada.. masa tuu.. ni tangga nak pi building kayu.. yupp masa tu darjah satu.. aku belajar kat kelas kayu.. cantik lagi tuu.. tapi apa yg best..kat sekolah ni sejuk..sbb berbukit dan banyak pokok besar...


poem ni meyentuh hati aku.. yup tul tuu. tapi masa aku belaja di sini dulu takde la pulak poem ni pernah terbaca..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails